toate categoriile

Profilul Companiei

Acasă>Despre noi>Profilul Companiei

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd, fondată în 1993. Compania și-a propus întotdeauna dezvoltarea mașinilor farmaceutice chinezești și depășirea nivelului tehnic european de mașini farmaceutice și cercetarea și dezvoltarea de noi mașini farmaceutice. Deținând un concept de „umanism orientat și răsplătire către țară”, am oferit continuu mai eficiente, inteligente, un consum mai mic de energie și produse noi mai stabile, care au fost lăudate de toate nivelurile de guvernare și au câștigat onoruri și sprijin puternic și recunoaștere din partea clienților.

Compania ia mașina de ambalat blister și diverse mașini de granulare ca două produse de vârf. Și angajamentul de a oferi clienților o întreagă linie de preparate și soluții solide.

Cu o capacitate de producție anuală de peste 10 milioane USD, produsele realizate de această companie au fost vândute în peste 30 de provincii (municipalii) sau districte autonome din China și exportate în peste 30 de țări sau regiuni, inclusiv Statele Unite, Canada, Brazilia, Australia. , Rusia, Malaezia, Vietnam, Taiwan, Macao, Germania, Bangladesh, India. Compania are birouri și distribuitori în Rusia, Pakistan, Statele Unite ale Americii, Australia, India, Germania, Bangladesh și alte locuri. Produsele au fost puse în funcțiune productivă de peste 2000 de companii farmaceutice interne și internaționale, câștigând o reputație orală foarte apreciată și construind o imagine corporativă atractivă și un nume de marcă celebru pentru această companie.

Compania a trecut sistemul de calitate ISO9001 și certificatul CE, toate organizând producția conform Legii muncii și producția de siguranță scăzută strict.

Compania noastră va primi cu drag prietenii din diverse cercuri și clienții noi și vechi care să ne viziteze pentru afaceri și să creeze un viitor chiar luminos cu noi mână în mână.


Principalele produse:
Mașină de granulare
Granulator mixer cu forfecare mare
Mașină de amestecat
Mașini de ambalare blister
Mașină automată de ambalat blister de mare viteză
Mașină de ambalat blister de mare viteză