toate categoriile

Granulator

Acasă>Produse>Granulator

1
Producător din fabrică GLX-150 Compactor automat cu role granulator uscat GMP standard sită de diferite dimensiuni

Producător din fabrică GLX-150 Compactor automat cu role granulator uscat GMP standard sită de diferite dimensiuni


Descriere

Folosire

Compactorul automat cu role GLX-150C este cel mai avansat de casă din lume, care este proiectat și dezvoltat pe baza conceptelor și caracteristicilor GMP ale medicamentelor brevetate chinezești și ale medicamentelor biochimice. Este aplicat pe scară largă pentru granulare în industrii precum farmacia, alimentația și ingineria chimică, care este aplicabilă în special pentru granularea materialelor vulnerabile la descompunere și ineficiente sau aglomerate la contactul cu umezeala și căldura. Cerealele pe care le produce sunt utilizate direct pentru pachete de granule, tablete și capsule umplute.

aplicație

Compactor cu role aplicat pe scară largă pentru granulare în industrii precum farmacia, alimentația și inginerie chimică

Caracteristică

1. Alimentarea automată a fluxului de aer cu presiune negativă permite transportul pulberii în interiorul unei conducte închise care oprește zburarea prafului.

2. Rotirea inversă a cuplului constant acționat de un servomotor german cu două șuruburi realizează o alimentare de înaltă eficiență și precizie, ceea ce asigură calitatea foilor.

3. Rola excentrică de înaltă precizie controlată pneumatic ajustează dimensiunea grosimii tablei, ceea ce asigură paralelismul de rulare a două roți de presare și permite grosimii tablei și durității tablei să fie uniforme.

4. Efectul granulelor de suprafață curbată de tip W - modul de aranjare este excelent și pulberea fină este mai mică.

5. Pulberea fină a dispozitivului de cernere cu vibrații cu flux de aer este aspirată direct prin vid, iar rata de pulbere fină finită este controlată la 5% mai jos.

6. Designul general ușor de demontat, care durează doar 20 de minute, facilitează curățarea și face curățarea ușor acceptabilă

7. Înainte de terminarea lucrării, pompa de aer cu presiune negativă auto-configurată pre-curăță camera de lucru a mașinii și aspiră pulberile medicinale reziduale din interiorul găleții pentru materiale, butoiul de încărcare, periferia roții de presare, cerealele integrale și cernerea.

8. Configurația de vârf a PLC și ecranul tactil de 10 inchi controlează cu precizie alimentarea, presiunea, momentul forței, viteza, formula, grosimea foii, cantitatea de alimentare cu pulbere și cernere etc. și va rula afișarea datelor și poate încărca, de asemenea, serverul sau imprimarea de IDS.

9. Modul de hrănire elicoidal a sintetizat avantajele hrănirii verticale și plane și, între timp, a evitat dezavantajele hrănirii verticale și plane.

10. Sistemul unic de ecranare a vibrațiilor pneumatice poate coordona supapa de tip stea pentru a continua descărcarea materialelor și reciclarea pulberii subțiri. Poate controla rata de pulbere subțire a produselor finite sub 5%.

11. Dulapul electric rotativ este compact în construcție. Este ușor pentru utilizator să o întrețină.

12. Cutia de fabricare a granulelor complet închisă poate coordona scripetele de presare radiale în sus și în jos și spațiul axial, astfel încât să poată îndeplini toate cerințele pentru presarea diferitelor tipuri de tablete de pulbere. Este compus din ecran de tip W, scripete organizator de granule de tip roată, scripete de ecranare de tip val. Deci granulele sunt bine organizate, cu o rată mai mică de pulbere subțire.

13.Se poate ridica automat alimentatorul pentru a coordona tipul stea și tija șurub pentru a continua alimentarea cu materiale la scripetele de presare pentru a egala grosimea și duritatea tabletelor.3. Modul de hrănire elicoidal a sintetizat avantajele hrănirii verticale și plane și, între timp, a evitat dezavantajele hrănirii verticale și plane.

14. Sistemul unic de ecranare a vibrațiilor pneumatice poate coordona supapa de tip stea pentru a continua descărcarea materialelor și reciclarea pulberii subțiri. Poate controla rata de pulbere subțire a produselor finite sub 5%.

15. Dulapul electric rotativ este compact în construcție. Este ușor pentru utilizator să o întrețină.

16. Cutia de fabricare a granulelor complet închisă poate coordona scripetele de presare radiale în sus și în jos și spațiul axial, astfel încât să poată îndeplini toate cerințele pentru presarea diferitelor tipuri de tablete de pulbere. Este compus din ecran de tip W, scripete organizator de granule de tip roată, scripete de ecranare de tip val. Deci granulele sunt bine organizate, cu o rată mai mică de pulbere subțire.

17. Poate ridica automat alimentatorul pentru a coordona tipul de stea și tija șurub pentru a continua alimentarea cu materiale la scripetele de presare pentru a egala grosimea și duritatea tabletelor.

4
5


Specificații
Articol        GLX-150
Capacitate de tabletare         Kg / h
Capacitate de granulațieKg / h        
Viteza de rotație a rolei de prindererpm        3 ~ 30
Viteza de rotație a rolei de prindererpm20 ~ 160
Viteza de rotație de îndreptarerpm5 ~ 110
Specificația cerealelorΦmm10 ~ 80/2 ~ 0.18
Presiunea cilindruluiKN        330
Presiunea sursei de aerMPa0.4 ~ 0.7
Consumul de aerm³ / min        0.36
Puterea principală a mașinii        KW14
Putere auxiliară a mașiniiKW3.5
Greutatea principală a mașiniiKg2000
Dimensiune totală (L x l x H)mX x 1.45 0.85 2.4ANCHETĂ