toate categoriile

Granulator

Acasă>Produse>Granulator

1
Preț de fabrică 3-50kgs/h GMP standard GLX-50 Granulator de pulbere compactor cu role automat

Preț de fabrică 3-50kgs/h GMP standard GLX-50 Granulator de pulbere compactor cu role automat


Descriere

Folosire

Granulatorul uscat complet automat GLX-50 (compactorul cu role) este cel mai avansat de casă din lume, care este proiectat și dezvoltat pe baza conceptelor și caracteristicilor GMP ale medicamentelor brevetate chinezești și ale medicamentelor biochimice.

Compactor cu role aplicat pe scară largă pentru granulare în industrii precum farmacia, alimentația și inginerie chimică, care este aplicabil în special pentru granularea materialelor vulnerabile la descompunere și ineficiente sau aglomerate la contactul cu umezeala și căldura. 

Cerealele pe care le produce sunt folosite direct pentru pachete de granule, tablete și capsule umplute.

Caracteristică

1. Alimentarea automată a fluxului de aer cu presiune negativă permite transportul pulberii în interiorul unei conducte închise care oprește zburarea prafului.

2. Rotirea inversă a cuplului constant acționat de un servomotor german cu două șuruburi realizează o alimentare de înaltă eficiență și precizie, ceea ce asigură calitatea foilor.

3. Rola excentrică de înaltă precizie controlată pneumatic ajustează dimensiunea grosimii tablei, ceea ce asigură paralelismul de rulare a două roți de presare și permite grosimii tablei și durității tablei să fie uniforme.

4. Efectul granulelor de suprafață curbată de tip W - modul de aranjare este excelent și pulberea fină este mai mică.

5. Pulberea fină a dispozitivului de cernere cu vibrații cu flux de aer este aspirată direct prin vid, iar rata de pulbere fină finită este controlată la 5% mai jos.

6. Designul general ușor de demontat, care durează doar 20 de minute, facilitează curățarea și face curățarea ușor acceptabilă

7. Înainte de terminarea lucrării, pompa de aer cu presiune negativă auto-configurată pre-curăță camera de lucru a mașinii și aspiră pulberile medicinale reziduale din interiorul găleții pentru materiale, butoiul de încărcare, periferia roții de presare, cerealele integrale și cernerea.

8. Configurația de vârf a PLC și ecranul tactil de 10 inchi controlează cu precizie alimentarea, presiunea, momentul forței, viteza, formula, grosimea foii, cantitatea de alimentare cu pulbere și cernere etc. și va rula afișarea datelor și poate încărca, de asemenea, serverul sau imprimarea de IDS.

9. Modul de hrănire elicoidal a sintetizat avantajele hrănirii verticale și plane și, între timp, a evitat dezavantajele hrănirii verticale și plane.

10. Sistemul unic de ecranare a vibrațiilor pneumatice poate coordona supapa de tip stea pentru a continua descărcarea materialelor și reciclarea pulberii subțiri. Poate controla rata de pulbere subțire a produselor finite sub 5%.

11. Dulapul electric rotativ este compact în construcție. Este ușor pentru utilizator să o întrețină.

12. Cutia de fabricare a granulelor complet închisă poate coordona scripetele de presare radiale în sus și în jos și spațiul axial, astfel încât să poată îndeplini toate cerințele pentru presarea diferitelor tipuri de tablete de pulbere. Este compus din ecran de tip W, scripete organizator de granule de tip roată, scripete de ecranare de tip val. Deci granulele sunt bine organizate, cu o rată mai mică de pulbere subțire.

13.Se poate ridica automat alimentatorul pentru a coordona tipul stea și tija șurub pentru a continua alimentarea cu materiale la scripetele de presare pentru a egala grosimea și duritatea tabletelor.3. Modul de hrănire elicoidal a sintetizat avantajele hrănirii verticale și plane și, între timp, a evitat dezavantajele hrănirii verticale și plane.

14. Sistemul unic de ecranare a vibrațiilor pneumatice poate coordona supapa de tip stea pentru a continua descărcarea materialelor și reciclarea pulberii subțiri. Poate controla rata de pulbere subțire a produselor finite sub 5%.

15. Dulapul electric rotativ este compact în construcție. Este ușor pentru utilizator să o întrețină.

16. Cutia de fabricare a granulelor complet închisă poate coordona scripetele de presare radiale în sus și în jos și spațiul axial, astfel încât să poată îndeplini toate cerințele pentru presarea diferitelor tipuri de tablete de pulbere. Este compus din ecran de tip W, scripete organizator de granule de tip roată, scripete de ecranare de tip val. Deci granulele sunt bine organizate, cu o rată mai mică de pulbere subțire.

17. Poate ridica automat alimentatorul pentru a coordona tipul de stea și tija șurub pentru a continua alimentarea cu materiale la scripetele de presare pentru a egala grosimea și duritatea tabletelor.

aplicație

2

Ambalaje Detalii Masini

Machine Detai

3
4

6

Specificații
Model         GLX-50GLX-300
Capacitate de tabletarekg / h3 ~ 5050-400
Capacitate de acordare                kg / h3 ~ 3550 ~ 250
Viteza de rotație a rolei de prindererpm3 ~ 303 ~ 34
Viteza de rotație a rolei de prindererpm20 ~ 2005 ~ 300
Viteza de rotație de îndreptarerpm5 ~ 13050 ~ 150

Specificația cerealelor        

Φmm10 ~ 80/2 ~ 0.18
Presiunea cilindruluiKN984300
Presiunea sursei de aerMPa0.4 ~ 0.70.4 ~ 0.7
Consumul de aerm³ / min0.120.5
Puterea principală a mașiniiKw819.5
Putere auxiliară a mașiniiKw35
Greutatea principală a mașiniiKg8002500
Dimensiunea generalăL x l x H mmX x 1000 1000 2100X x 1000 1700 2500


ANCHETĂ